Steba SV 2
Steba SV 2
Odporúčané ponuky (1)
Najlacnejšie ponuky (9)
Popis produktu
Parametre produktu
Parametre produktu
Popis produktu
Univerzálny varič Sous Vide novej generácie. Sous-Vide je technika pomalého varenia pokrmov, ktorá zachováva ich živiny a šťavnatosť. Pokrmy sa pripravujú niekoľko hodín pri teplote nižšej, ako je pod varu. Vákuové varenie umožňuje zachovanie vitamínov, ktoré sa inými druhmi úpravy jedál ničia. Sous-Vide celkom eliminuje pridávanie tuku, keďže zachováva jedlo svieže a krehké aj bez omastku. Vaše varenie bude zdravšie a chutné ako z prvotriednej reštaurácie!
ŠPECIFiKÁCIE
- Rozmery vnútorné (vxšxh): 15 x 30 x 22 cm
- Hmotnosť: 3,5 kg
- Príkon: 800 W
- Objem: 10 l
- Rozsah merania teploty: 0,5 ˚C
VÝHODY A NEVÝHODY
Metóda varenia Sous-Vide umožňuje pomalé varenie za konštantne nízkej teploty. Vďaka tomu bude váš pokrm mäkkší, šťavnatý a zachová sa v ňom maximum chutí a vôni.
Jedná sa o zdravé varenie bez zbytočného tuku.
Pokrm si zachová svoju charakteristickú arómu, väčšinu živín a tiež svoju šťavnatosť.
Jedná sa o zdravé varenie bez zbytočného tuku.
Sous-Vide usporí energiu a zároveň špinavý riad.
Presná elektronická regulácia teploty.
Cirkulácia vody pre zaistenie rovnomernej teploty.
Varenie metódou Sous-Vide. Pokrm si zachová všetky chute, vône a vitamíny. Mäso je neobyčajne mäkké a šťavnaté.
Nedochádza k vysušeniu ani oxidácií potravín.
Elektronické ovládanie hrnca je jednoduché a intuitívne.
Čistenie je tiež veľmi jednoduché, pretože všetky potraviny sa pripravujú zavákuované a preto hrniec stačí len opláchnuť a usušiť.
Je možné používať s vákuovými sáčkami od iných výrobcov.
V umývačke na riad je možné umyť len plastové časti hrnca.
Praktické rady
Ako to vlastne funguje?
Metóda Sous Vide bola tajomstvom tých najlepších šéfkuchárov po dlhé roky, teraz je ale dostupné aj pre bežných užívateľov. Jedná sa o prípravu potravín za nižších teplotách vo vákuu.
Ochutiť Zavákuovať Zľahka variť
Mäso pripravované vo vákuu si zachová všetky svoje prírodné chute. Pokiaľ ho ale ešte dobre ochutíte, prestúpi chuť korenia celým mäsom. NNajdôležitejší moment celého postupu - vákuovanie. Týmto krokom vysajete vzduch zo sáčku, uzavriete ho a zabránite tak, aby chute a aróma opustili sáčok počas varenia.
Pri tejto metóde sa ingrediencie varia dlhšie pri nižších teplotách a sú jemnejšie. Pokiaľ chcete napríklad hovädzie medium rare, nemali by ste prekročiť teplotu 56,5 °C.
ČO ĎALEJ?
Páči sa vám tento produkt? Skvelé! Pridajte ho do košíka a pokračujte v nákupe.
Nevyhovuje vám? Skúste sa pozrieť na ostatné produkty značky Steba alebo na podobné produkty ďalších značiek.
Pozrite sa, kde môžete produkt kúpiť:
Chýba alebo je nepravdivý niektorý dôležitý parameter? Uvedené informácie sú len orientačné, pred nákupom vo vybranom obchode odporúčame overiť, že predávaný model má kľúčové vlastnosti podľa vašich požiadaviek. Aj keď sa snažíme o maximálnu presnosť informácií, bohužiaľ nemôžeme zaručiť 100% správnosť. Ceny produktov sú vrátane DPH.
Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie.