Najnovšie recenzie zo sekcie Elektrické hrnce
- šetrí čas
- Bez návodu na použitie v Slovenčine, bez ktorého je nepoužiteľný až neovládate cudzie reči ako ja mám 67 rokov tak sa začnem teraz ja dedinská husa učiť gágať aj v cudzom jaziku.
Mám rada medzinárodnú kuchyňu ale už menej rada varím :) a v Cook4me nájdem všetko od talianskej až po ázijskú kuchyňu a postačí, že postupujem podla pokynov, hrniec navarí za mňa :)
- rychla priprava zdravych a chutnych jedal a napojov , pekny dizajn, jednoducha udrzba
Tovar bol dodaný poškodený
Na tento produkt som sa nechala dlho prehovarat, ale to som si nevedela predstavit, o co vlastne ide. Zatial sme v nom varili len par krat, ale som prijemne prekvapena. Jednoduche ovladanie - High/Low, po dovareni sa prepne na udrizavanie tepla, cas sa da nastavit podla potreby. Hrniec nie je zvonku velmi horuci (treba si dat pozor na kovove casti), takze by nemalo dojst k popaleniu. Vnutro je kameninove, dobre udrziavatelne. Jedlo v nom pripravene je radost jest.
- Intuitivne ovládanie
- menu v slovečnine
- vela receptov
- dobre sa čistí
- jednoduche a rychle varenie
- lahke cistenie
- zrozumitelne instrukcie pri vareni
- zatial ziadna
manzel ma od hrnca odhovoral ale teraz je z neho nadseny a stale v nom vari !!!
- Jednoduché ovládanie.
- Skvelá ryža.
- Za varičom sa vytvárajú mláky vody lebo para sa zachytáva a steká dole.
- Pri otvorení voda/omáčka/všetko zachytené na veku stečie z veka do záhybov. Varič sa preto zle umýva a niektoré miesta sa dajú vyčistiť len vatovou tyčinkou.
- Nádoba vo vnútri stále smrdí (chemikálie alebo čo) a smrad sa nedá umyť ani vyvariť.
- Ak ho nechcete prácne umývať je vhodný len na ryžu a teda je to predražený ryžovar.
- Značka sklamala.
Neodporúčam kvôli technickým (dizajnovým) nedostatkom aj keď uvarí čo sľubuje.
- Teplovzdušná cirkulácia namiesto olejového média.
- Ok
usporí mi čas strávený v kuchyni, pretože nemusím vymýšlať čo variť vďaka množstvu zabudovaných receptov
ovládanie v slovenčine
Zatiaľ spokojnosť.
- este neskusana
Splnil moje očakávania.
MioMat M2019
Pridané: 1. septembra 2020
(naposledy upravené 14. septembra 2020)
Zakúpený v www.mamigo.sk
Miomat je skvelý výrobok s jednoduchou obsluhou a niekoľkými funkciami, ktoré sa spustia stlačením príslušného tlačidla :
navarí skvelé krémové polievky z rôznorodých surovín, prísad a korenín, stačí ich nakrájať, dochutiť, pridať vodu a spustiť program - trvá to cca 25 minút
pripraví kaše, smoothie, raw polievky a jedlá, kaše, omáčky, prívarky, cereálne mlieka
Čo je fakt super, je k tomu skvelá podpora na webe, s množstvom receptov a inšpirácii.
Používam ho takmer denne, varím z čerstvých surovín alebo aj zo zmrazených (hrášok, špenát. a pod.), kým sa niečo pripravuje, ja sa môžem sústrediť na iné veci. Ďakujem.
Uvarí za mňa ... 150 receptov ..menu vo slovenčině
Rýchlosť, jednoduchosť, nulová náročnosť
- Husté polievky hotové za 25 minút, len čistá zelenina
- rastlinné mlieka sú úžasne
- Ľahké čistenie
Som nadšená , úžasný pomocník v kuchyni. Na stránke obchodu sú k dispozícii aj recepty, čo hodnotím ako veľké plus. Kúpiť ho bolo moje najlepšie rozhodnutie.
Navarím v hrnci a prikryjem pokrievkou,nemusím z hrnca jedlo prekladať do iného
Zobrazujem 281 - 300 zo 485 recenzií « Predchádzajúci 1...13 14 [ 15 ] 16 17...25 Ďalšie »