Najnovšie recenzie zo sekcie Elektrické hrnce
- Kvalitný liatinový hrniec - smaltovaný
- 10 programov
- Odložený štart
- Silikónové úchytky
- Multifunkčnosť - možnosť dať hrniec do trúby
- Kuchárka v balení
- Veľkosť hrnca
- Liatinový hrniec je ťažký, ale vzhľadom na to, že liatina je ťažká, tak mu odpúšťam
Som nadšená z tohto multifunkčného hrnca. Vnútorný hrniec je úplne dokonalý. Nič sa nepripaľuje, naozaj kvalitný liatinový hrniec so smaltovaným povrchom. Ešte som nestihla využiť všetkých 10 programov. Pomalé varenie som používala často, to je super na guláše, najviac som používala program na polievky a vyskúšala som aj program na vajcia. Tam som sa trochu obávala, ale super. Mega výhodou je odložený štart. Všetko si môžete pripraviť, keď idete spať a napríklad vývar sa v noci zapne a hrniec už pracuje, ako potrebujete. Teplotu a čas varenia si môžete nastaviť sami. Najväčšiu výhodu však vidím v multifunkčnosti. Často som vnútorný hrniec používala samostatne. Upiekla som sviečkovú v rúre a potom ju dovarila s programom pomalého varenia. Takže za mňa odporúčam každému, kto má rád pomocníkov v domácnosti.
- Liatina - Možnosť dať do trúby
- Keep warm
- Slow cooking
- Ťažký
- Prichytávanie, potreba viac miešať
Testovaný hrniec ma úplne neprekvapil, nebolo to také woow, keďže už mám skúsenosti s multifunkčnými hrncami inej značky, takže je porovnanie. Oceňujem liatinový hrniec, ktorý sa dá dať do rúry, a teda prípadne dokončiť recepty v rúre - odpadá tak nutnosť presúvania mäsa na zapečenie. Hrniec samotný je naozaj kvalitná liatina, je dosť ťažký. Súčasťou balenia je silikónové príslušenstvo, dve chňapky priamo na úchyty hrnca - tvarom zodpovedajú úchytom a sú tak malé, že sa nedajú použiť na horúcu pokrievku, aby sa dala bezpečne zdvihnúť, keď je tiež horúca. Ovládanie je v podstate jednoduché, voľba programu - otočením koliečka. Oceňujem funkciu keep warm, že jedlo zostane teplé po určitú dobu. V kuchárke je pár receptov, podľa ktorej som na skúšku robila segedín, aby som si hrniec vyskúšala, bez experimentovania.
- Veľkosť
- Multifunkčnosť
- Odložený štart
- Príslušenstvo
- Žiadne
S multifunkčným hrncom som naozaj veľmi spokojná, vyskúšala som väčšinu programov a typov varenia. Pri varení pokrievka hrnca udržiava vodu v hrnci rovnomerne. Hrniec sa rýchlo zahreje človek nemusí dlho čakať. Ocenila som kuchárku v balení, vďaka ktorej som si hrniec rýchlejšie osvojila a nebála som sa následne experimentovať. Nenašla som žiadnu vadu, nedokonalosť alebo čo by som zmenila. Multifunkčný hrniec zvládne naozaj všetko a je aj dostatočne veľký.
Reakcia značky Lauben
děkujeme za Vaši recenzi. Jsme rádi, že jste s naším produktem spokojena.
Přejeme pěkný den.
S pozdravem
- Krásny
- Kvalitný
- Smaltovaný hrniec vhodný do rúry
- Možnosť nie len varenia ale aj pecenia
- Možnosť nastaviť čas
- Nastavenie času a stupňov u väčšiny režimov variabilné
- Žiadny ebook alebo návod
- Neviem ako nastaviť stupne a čas u konkrétnych pokrmov
Hrniec je skvelým pomocníkom v domácnosti, možno ho použiť na prípravu mäsa, polievok, ale aj na pečenie sladkých a slaných pokrmov. Smaltovaný hrniec je nádherný a kvalitný, má krásnu ťažkú pokrievku, piekla som v ňom zeleninu v rúre a upiekla sa príliš, bola úplne mäkká, ale urobila som z nej potom krémovú polievku. Môj hlavný problém s hrncom je, že neviem, na koľko stupňov a ako dlho mám variť ktoré jedlo. Vývar z morčacích stehien som varila 3 hodiny, ale pri prednastavených 98 stupňoch sa varil príliš, takže som musela upravovať teplotu počas varenia, ryžu som pripálila, čokoládový koláč podľa receptu z priloženého letáku Lauben sa podaril, ale keď som skúsila urobiť a upiecť carrot cake z internetu s použitím rovnakých nastavení, bol najprv nedopečený a keď som ho nechala raz tak dlho, pripiekol sa. Mrzí ma, že k hrncu nie je priložený celý e-book alebo kniha receptov, ale len leták s 9 receptami, z ktorých jeden je napríklad na vajíčka na tvrdo, druhý na čokoládový koláč, takže to nie je úplne zdravé varenie, ktoré by som očakávala, napríklad recept na vývar alebo nejakú zdravú omáčku. Myslím, že sa s hrncom časom naučím pracovať, zatiaľ je to asi 50:50 úspešnosť, že sa podarí/spáli.
- 10 funkcií
- silikónové doplnky
- vzhľad
- kvalita
V hrnci varím každý deň. Je to tak pohodlné. Hrniec má 10 funkcií, zatiaľ najviac používam 4. Je taký multifunkčný, že už jednoducho nepotrebujem iný hrniec ani nič podobné. Hrniec je vzhľadovo krásny a kvalitný, ale aj funkčnosťou spĺňa všetko nad moje očakávania. Keď jedlo nevyberiem hneď, tak mi pomôže funkcia keep warm, ktorá udrží jedlo teplé. Súčasťou sú skvelé silikónové rukoväte a podložka.
- Volitelnosť programu
- Vyberateľný hrniec
- Vzhľad
- Žiadne
S týmto pomocníkom do kuchyne som veľmi spokojná. Páči sa mi, že môžem používať jeho funkcie alebo si vybrať podľa seba. Odnímateľný hrniec je veľkým plusom. Varí sa v ňom úplne skvele, jedlo sa nepripaľuje. Je vidieť, že boli použité kvalitné materiály
- Veľa možností varenia
- Kvalitný materiál
- Displej sa odlepuje
Multifunkčný liatinový hrniec Lauben OvenSafe je skutočne všestranným kuchynským pomocníkom. Vďaka desiatim prednastaveným programom je varenie radosťou. Či už ide o pečenie alebo pomalé varenie, výsledky sú vždy perfektné. Údržba hrnca je navyše veľmi jednoduchá, čo ocení každý kuchár.
Reakcia značky Lauben
děkujeme Vám za recenzi. Mrzí nás, že jste se setkal s odlepováním displeje u Vašeho zařízení. Na kvalitě našich výrobků nám velmi záleží, proto bychom Vás chtěli požádat, abyste nás kontaktoval na e-mailové adrese [email protected], kde s Vámi tuto situaci dořešíme.
S pozdravem a přáním hezkého dne
- Dizajn
- Žiadny nemám
Vždy som sa bála tlakových hrncov a tento mi zmenil názor na ne. Naozaj veľmi pekný, moderný. Oceňujem viacero programov, receptov. Krásne stačí pre našu trojčlennú rodinu. Od doby, čo ho mám, varím v ňom pravidelne. Je to naozaj skvelý pomocník do domácnosti a ušetrí mi veľa času, ktorý môžem stráviť s rodinou.
- odložený štart + keep warm
- dizajn
- jednoduché ovládanie
- mäso bolo dobre uvarené, len hovädzí vývar som musela dorábať
- nepriľnavý povrch - nerez by bola lepšia
- výpušť sa musí držať a prská
- čas neukazuje reálny čas aj s natlakovaním
- neergonomické veko a vnútorná nádoba bez rukoväte
Z elektrického tlakového hrnca mám trochu zmiešané pocity. Hoci je jeho dizajn krásny, má dosť vecí, ktoré mi vadia. Osobne by som radšej preferovala nádobu z nerezu, vzhľadom na to, že nepriľnavý povrch je potenciálne riziko, a nikde som nenašla, z čoho sa tento konkrétny skladá. Keď sa povrch poškriabe, bude sa musieť vyhodiť celé zariadenie, čo mi pripadá škoda. Ideálne by bolo, keby bola nádoba prenosná na indukciu, kde človek mäso zatiahne a potom ho dá tlakovať. S tým súvisí aj to, že mi chýbalo nejaké ucho alebo držadlo, ktorým by sa dala vnútorná nádoba vybrať, keď chce človek napríklad preliať vývar. Čo sa týka funkčnosti, prečo nie je program na hovädzie mäso, keď je tu kuracie a bravčové? Výpust tlakového ventilu sa musí držať, osobne by mi viac vyhovovalo niečo, čo sa povolí a vypustí samo. Ventil dosť striekal a prskal, takže nielenže nebol až taký bezpečný, ale aj zaprskal mi horné skrinky. Hoci pri nastavovaní programu časovač ukazuje, ako dlho bude varenie trvať, je to čas bez natlakovania hrnca, čo napríklad pri vývare bolo +15 minút. Kábel sa mi zdal dosť krátky, vzhľadom na to, že hrniec má byť umiestnený od tepelných zdrojov a človek nechce vypúšťať paru na horné skrinky. Hoci dizajn je naozaj podarený, aj tu mám pár výhrad, rukoväť pokrievky sa mi zdá dosť malá a osobne sa mi ťažko držala. Dva popisky sú jedným smerom a tretí opačným (asi som detailista). K hrncu je dodávaná aj plastová odmerka a akási mini naberačka - pre mňa sú to zbytočné plasty. Na to, aký je hrniec veľký, sa mi zdá vnútorný objem dosť malý.
Reakcia značky Lauben
Dobrý den, děkujeme za Vaši recenzi.
Ohledně funkcí pro úpravu masa bychom chtěli sdělit, že pro přípravu hovězího je možné využít funkci "Vepřové maso" a případně si upravit manuálně čas a texturu. Jelikož každý kousek hovězího masa je specifický, můžete například pro šlachovitější hovězí maso zvolit funkci "Luštěniny/šlachy", pro libovější maso je možné využít dříve zmíněnou funkci na vepřové maso společně s úpravou času a textury. Časomíra opravdu zobrazuje až čas vaření po natlakování přístroje. Pokud by došlo k poškození vnitřní nádoby, je možné ji zakoupit na našem e-shopu. Děkujeme Vám za zpětnou vazbu, velmi si jí vážíme. Její podněty předáváme na vývojové oddělení, aby je mohli vzít v úvahu při dalším vývoji produktů Lauben.
S pozdravem a přáním hezkého dne
- Zabudovaný časovač
- Funkcia udržania teploty vareného jedla
- Ochrana proti prehriatiu - bezpečný
- Neskladný
Lauben Electric Pressure Cooker 5000AT je špičkový tlakový hrniec, ktorý spája modernú technológiu s jednoduchým a efektívnym varením. S objemom 5 litrov ponúka dostatok priestoru na varenie jedál pre celú rodinu. Veľmi pozitívne hodnotím funkciu zabudovaného časovača, ktorý umožňuje presné nastavenie času varenia. Je to veľká výhoda pre tých, ktorí majú rušný životný štýl a chcú mať istotu, že ich jedlo bude hotové včas. Ďalej je tu funkcia udržiavania teploty, ktorá umožňuje udržať uvarené jedlo teplé, kým nie je pripravené na servírovanie. To je skvelé v situáciách, keď je potrebné jedlo udržať teplé, kým sa všetci nezídu na jedlo. Páči sa mi ochrana proti prehriatiu, ktorá zabezpečuje bezpečné používanie tlakového hrnca. S touto funkciou sa nemusíme obávať, že sa hrniec prehreje a spôsobí nejaké problémy. Displej tlakového hrnca poskytuje prehľadné informácie o stave varenia a umožňuje jednoduché ovládanie rôznych funkcií. To je užitočné pre používateľov, ktorí chcú mať kontrolu nad procesom varenia. Ďalšími výhodami tohto tlakového hrnca sú automatické vypnutie a automatické programy, ktoré uľahčujú varenie a zabezpečujú dokonalé výsledky pre každého používateľa bez ohľadu na jeho zručnosti v kuchyni. Celkovo by som elektrický tlakový hrniec Lauben 5000AT odporučila pre každú domácnosť, ktorá hľadá spoľahlivý a efektívny spôsob varenia. Jeho pokročilé funkcie a jednoduché ovládanie z neho robia skvelú voľbu pre každého, kto si cení kvalitné a chutné jedlo.
- Rýchlosť
- Jednoduchosť používania
- Chuť jedál
- Bezpečnosť
- Uvítala by som väčší
Lauben Electric Pressure Cooker 5000AT je absolútne skvelý pomocník v kuchyni. Kurací vývar je hotový za pol hodiny a je úplne vynikajúci, rovnako aj bravčové mäso na mrkve bolo veľmi chutné a hotové raz dva. Ovládanie je jednoduché a úplne úžasnou funkciou je udržiavanie teploty. Ráno dáte polievku variť a na obed ju podávate bez toho, aby ste museli čokoľvek ohrievať alebo sa ďalej starať. Jednoznačne odporúčam všetkým, ktorí trávia veľa času v kuchyni ako ja :)
- Multifunkčný
- ľahké ovládanie
- Energetická úspora
- Široká škála programov
- Zachovanie chuti a živín
- Funkcia Kepp Warm
- Úspora času
- Nič som nenašla
Tento multifunkčný tlakový hrniec nedám z ruky Najlepšia vec, ktorú som mohla mať. To, že dokáže urobiť mäso, omáčku výborné, ale aj ryžu to som pozerala a prednastavený čas super, už nepotrebujem ryžovar. Ideálna veľkosť pre rodinu a má funkciu Kepp Warm.
- Rýchlosť varenia
- Hrniec má pekný dizajn
- Klasický guláš bol perfektný
- jednoduchá obsluha
- stručný návod
- Vnútorná nádoba sa točí pri miešaní
- nastavenie na prednej strane je len EN
- ručné vypúšťanie pary tlačítkom
- chýba typ: hovädzie mäso
Hrniec nie je veľký, ale napríklad guláš uvarí pre 4-člennú rodinu a ešte zostanú 2 veľké porcie. Jeho technické spracovanie je jednoduché, vnútorná nádoba je ľahko umývateľná (bohužiaľ sa točí, viď nižšie). Jedno veľké tlačidlo na vypúšťanie pary. Displej na nastavenie a tlačidlá na to isté. Návod na obsluhu je naozaj stručný a jednoduchý, lenže až príliš a nie je presný. Na pochopenie som varil jedlo 2x (ale to bolo asi z mojej nechápavosti, ako to vlastne funguje). V návode je uvedené „po vytvorení tlaku sa ozve signál“. Nikdy sa nič neozvalo. Ďalej sa v balení nachádza akási brožúrka s niekoľkými receptami (rôzne jazyky, nechýba CZ), ale ťažko povedať, nakoľko moc je pre nás užitočná. Kde však chýba CZ podpora, je predný panel pod obrazovkou (ta je celkom mohutná, a tak dobre čitateľná). Môžete si na ňom nastaviť rôzne typy potravín, ktoré varím. Druhy mäsa (prečo tam nie je hovädzie?), ryža, polievky atď. Čo iné vyskúšať ako klasický guláš :) Hneď na úvod musím vytknúť jednu dosť podstatnú vec, vnútorný hrniec sa točí, takže smaženie cibule, mäsa a pridávanie ingrediencií nie je, povedzme, optimálne. Vnútorný hrniec je horúci a nemá žiadnu rukoväť. Takže musíte mať niečo po ruke, aby ste mohli vnútorný hrniec držať. Na vonkajší „obal“ by som si tiež dával pozor, ak máte malé deti. Asi sa nespália, ale teplý je viac než dosť. To by som pri tomto type nečakal. Možno len môj dojem. Čas môžete jemne upraviť alebo nastaviť na akékoľvek kritérium, ktoré si určíte. Napríklad tvrdosť a druh mäsa. V neposlednom rade mi neprišiel úplne v poriadku spôsob vypúšťania pary. Buď nechám jedlo vychladnúť a všetko sa uvoľní, alebo podržaním tlačidla na „pokrievke“. Toto podržanie môže byť dosť dlhé a prvé uvoľnenie je vždy s pomerne veľkým výstrekom pary resp. vody. Asi by som sa bál, že sa obarím, keby som bol blízko. Zastriekané bolo všetko dokola (našťastie naozaj len para), avšak čo polievka, ktorá sa dá tiež v hrnci robiť? (V návode je mierne napísané, že by ste to nemali robiť) Výsledkom je však kvalitný guláš a nemôžem povedať popol. Hovädzie mäso bolo veľmi jemné, všetko sa krásne spojilo do jedného úžasne silného a chuťovo vynikajúceho zážitku. Hrniec by som na základe prvých dojmov odporučil, ak prižmúrim oko nad negatívami.
- Úspora času
- Nepripaluje sa
- Poistka proti pretlakovaniu - bezpečnosť
- Veľkosť nádoby
- Nemám žiadne sťažnosti
Keďže som doteraz bola verná pomalému vareniu, tak tento tlakový hrniec ma veľmi prekvapil a som s ním veľmi spokojná. Ako mamina dvoch malých detí mi veľmi uľahčuje prácu a šetrí čas. Polievka je hotová za 40 minút a silná ako keby som ju varila celú noc. Som úplne spokojná.
- naparujem vo fritovacom kosiku, nakolko cez naparovaciu mriezku prepadaju potraviny... a nedoriesene je odkladanie prykryvky
dizajnovo je hrniec pekny, ale to je vsetko, viac by som si ho nekupila... aj ked cena je celkom nizka...
- Treba sa naučiť teploty a čas.
Tovar je určený ako dar na narodeniny pre moju sestru. Kúpil som ho po dobrých skúsenostiach manželky s takýmto produktom. Ja s ním nepracujem, len konzumujem polievky pripravené v ňom.
Žiadosť o recenziu mi neposielajte.
- všetko v jednom
Very good multicoooker. A lot of different cooking modes.
Recommend.
- zatiaľ som vyskúšala len gril a ten bol v pohode
Zobrazujem 41 - 60 zo 485 recenzií « Predchádzajúci 1 2 [ 3 ] 4 5...25 Ďalšie »