Najnovšie recenzie zo sekcie Elektrické hrnce
Orava MH-02
Pridané: 6. marca 2018
(naposledy upravené 6. marca 2018)
Zakúpený v Andreashop Šaľa
Tento druh tovaru je uz stvrty v poradi Najcastejsie chyby su ze opadava teflon
- Páči sa mi dizajn.
- Skvelý nápad, že sa môže písať na povrch hrnca.
- Vyhovujú mi rozmery. Vysoký, štíhly, tak akurát.
- Neviem, či sa dá dokúpiť krieda na písanie?
hrniec vari sam
- spolahlivost a kvalita
- To pomalé varenie naozaj funguje
- Veko by mohlo viac priliehať.
super kombinácia hrnca na všetko-
- malý, skladný, praktický, hezký
- jako jeden z mála robotů vaří i bez zavření víka (takže se v něm dají třeba i umíchat vajíčka)
- vydrží několik hodin po vypnutí jídlo teplé
- má odložený start
- nádoba po čase smrdí a nelze ji prakticky ničím odsmradit :-) jedině uvařením třeba rýže, kdy pak smrtí po rýži
- návod nekoresponduje v ovládacím prvku odložený start se skutečností (jiný název tlačítka)
- funkce pečení je taková "jakože", křupavé kuře v tom neuděláte - logicky, protože hrnec vaří a peče zespoda
- a to největší proti je, že vám prostě neodpoví na pozdrav. :-)
vynikající levný pomocník, co uvaří výtečnou rýži, guláš, možno vařit ve dvou patrech nad sebou
vynikající parťák při cestách do apartmánu, kde si vaříte
uvaří, než se vrátíte z procházky
rozhodně si ho kupte.
Jestli váháte mezi rýžovarem a multifunkčním...kupte tento.
Oproti konkurenci z nerezu - tento se líp myje.
Osobně v něm vařím obden už dva roky a zatím neshořel, vypadá pořád jak nový.
Jestli chcete, na mých stránkách www tečka jananews tečka najdete recenzi a recept na čočku s párkem. :-)
klady převažují zápory...respektive je to prakticky ideální parťák na vaření.
- Kvalita produktu, jednoduchosť obsluhy, plne využiteľné funkcie, dostatočné príslušenstvo
Možno povedať, že je to perfektný prístroj, obsah nádoby 5 litrov! Jednoduchá obsluha zrozumiteľná aj pre laika, anglické nápisy na hrnci sú zrozumiteľné takmer pre každého. Pre zbytok populácie je priložený návod v slovenčine, ktorý je dostatočne obšírny.
Prístroj má vysoký výkon a pritom je úsporný. Ovládacie gombíky reagujú presne. Po použití oceňujem najmä jednoduché čistenie, doslova stačí opláchnuť teplou vodou a dočistiť papierovou utierkou. Kvalita pripravených potravín je vynikajúca.
Za minimálnu cenu vynikajúci prístroj. Prekonáva aj omnoho drahšie prístroje. Plne splnil naše požiadavky. Možno poďakovať výrobcovi, značke Orava nerobí hanbu!
- Darček k Vianociam. Super pomocník, skúšala som bravčové aj kuracie mäso, len som hodila do hrnca 1x premiešala zapla dusenie a same sa spravilo bez pripálenia. nemusela som šťavu ani zahustovať, mäsko bolo chutné a šťavnaté.
- zatial som nič nenašla, ešte musím prísť na prepínanie
odporúčam , fakt skvelý pomocník. výhoda pri deťoch že sa môžeme hrať a sám varí. chutne, šťavnato a rýchlo. Jednoduchý návod
- Rýchle varenie, možnosť nastavenia času, aj po dovarení udržiava jedlo teplé.
Nebol dodaný návod v slovenčine ani češtine.
podľa očakávania
- Super. Hrniec varí sám a ja zatiaľ ani nemusím byť doma a nič sa nepripali. Je úplne bezpečný. A chuť jedla vynikajúca. Vypne sa sám.
Skvelý výrobok.
Výrobok zatiaľ spĺňa moje očakávania, aj keď nemôžem vzhľadom na krátkosť doby čo ho mám, posúdiť všetky jeho funkcie.
Tento teplovzdušné hrniec ale iný mám už 7 rokov tak som ho obmenil za nový. Môžem len odporučiť,veľmi rýchla príprava jedál . Proste jedinečný výrobok bez ktorého by nemala v domácnosťi chýbať.
- Mäso je z neho krehučké a ochutené.
- Zelenina nerozvarená.
- Všetky chute sa v ňom krásne prepoja.
- Šetrič času a energie!
Po takmer ročnom používaní v päťčlennej domácnosti, som nenašla žiadne nedostatky ... občas by som prijala ešte o trošku väčší objem ;-)
Vynikajúca obsluha, výrobok je kvalitný, všetko sedí. Jedinú vec by som vytkla a to pomalé varenie. Ocenila by som, keby sa dala manuálne nastavovať teplota a čas. Možno sa to dá, ešte som všetko neskusila. Návod je podpriemerný a je jedno v akom jazyku. Škoda pri takom krásnom výrobku.
- Vsetko pracuje tak ako v opise produktu
- keramická nádoba, jednoduché ovladanie, optimálna veľkosť do mojej domácnosti.
- chýba časovač
tento hrnirc som si vybral kvôli jeho dobrej cene a velkosti, zaujal ma aj farbou,S jeho funkčnosťou som veľmi spokojný ani som nečakal že ho budem tak často používať, veľké plus je kameninová nádoba s pokrievkou ktorá sa dá použiť aj samostatne na servírovanie alebo ohrievanie jedla. je veľmi pekne spracovaná a zaujala ma čiernou farbou, veľmi ľahko sa čistí či už ručne alebo v umývačke riadu. Jedlo v nej ostáva dlho teplé. Určite tento produkt odporúčam, ak by som sa mal znova rozhodovať pre kúpu zvážil by som model s časovačom a večším obsahom, pretože si viep predstaviť že ho budem používať oveľa častejšie ako som zo začiatku predpokladal. S inými typmi nemám žiadne skúsenosti ale myslím že som si vybral velmi dobre.využívame ho doma skoro každý deň.
- Kvalita, cena
Zobrazujem 381 - 400 zo 485 recenzií « Predchádzajúci 1...18 19 [ 20 ] 21 22...25 Ďalšie »