Najnovšie recenzie zo sekcie Elektrické hrnce

Overený zákazník MALL.SK Overený zákazník

Pridané: 22. februára 2017

Zakúpený v MALL.SK

Odporúča produkt

Programy ktoré som vyskúšal - výborné.

Sencor SMH 330

Sencor SMH 330

Overený zákazník Andreashop Šaľa Registrovaný používateľ

Pridané: 16. februára 2017

Zakúpený v Andreashop Šaľa

Odporúča produkt
  • zdrave vareniie a údržba,mala spotreba oproti el.rúre

o.k.

Overený zákazník OKAY.sk Overený zákazník

Pridané: 16. januára 2017

Zakúpený v OKAY.sk

Odporúča produkt
  • vynikajúci povrch materiálu - nelepí sa
  • potrebujete minimum tuku
  • vyskúšal som skoro všetky programi a som veľmi spokojný, až na nejaké výnimky
  • ľahká údržba
  • jedna nožička výrobku je kratšia, nestojí rovno!
  • otočný ovládač teploty je labilný
  • pridávanie časovača je neprirodzene navrhnuté. znamienko plus je na ľavej strane
  • pridám minútu a hneď potom naskočí 30 min. ťažšie ovládanie časovača
  • jedine bábovka sa nedala urobiť podla návodu. treba max teplotu a raz toľký čas
  • názvy by mohli byť v Slovenčine alebo Češtine

zhrnutie na záver: výrobok vrelo odporúčam. je ozaj univerzálny. dokonca vie aj grilovať, z čoho som bol skeptický. popísané závady sú kozmetické. výborný pomer cena výkon. ideálne pre ľudí, ktorí nemajú plne zariadenú domácnosť.

Overený zákazník www.hlavna.sk Overený zákazník

Pridané: 15. decembra 2016

Zakúpený v www.hlavna.sk

• rýchle varenie
  • ľahko umývateľný hrniec
  • super cena
  • popis a návod na jednotlivé potraviny mohol byť podrobnejší

multifunkčný hrniec za dobrú cenu

Overený zákazník Electronic Star Overený zákazník

Pridané: 5. decembra 2016

Zakúpený v Electronic Star

• pomale varenie
  • nič

manželka ušetri čas pri varení,večer pripravi,ráno je uvarené

Overený zákazník Electronic Star Overený zákazník

Pridané: 4. decembra 2016

Zakúpený v Electronic Star

• Vynikajúci!

Som spokojný. Vynikajúci produkt.

Pridané: 29. novembra 2016

Odporúča produkt

Kúpili sme si ho kvóli tomu z orava.eu, že je to 8 v 1 a naozaj to tak je :) Uz sme to vsetko stihli vyskusat. Dizajn zaujimavy. Nizka spotreba energie a jednoduche nastavenie funkcii a cistenie. Velmi dobra investicia

Overený zákazník TPD.sk Overený zákazník

Pridané: 9. novembra 2016

Zakúpený v TPD.sk

Odporúča produkt
  • odkedy som kupil tento produkt som s nim len spokojny vyborne sa v nom vari na rozne sposoby a ma vsetky potrebne veci k vareniu mriezku na grilovanie-mriezku na varenie v pare-ihlice na fondue-a aj kugluf v ktorom som uz viac razi urobyl babovku-je aj dobre ze teplota sa da nastavit od 80C do 240C ine podobne hrnce maju teplotu do 200C
  • Nemam ziadne

velmi spokojny

Overený zákazník Extreme Digital zRt Overený zákazník

Pridané: 29. októbra 2016

(naposledy upravené 29. októbra 2016)

Zakúpený v Extreme Digital zRt

Odporúča produkt
  • Ľahká manipulácia, ovládateľnosť, udržiavanie. Príprava pokrmov jednoduchá, hotové jedlo veľmi chutné.
  • Vyprážanie síce umožňuje, no chýba mi tam košík, ako v klasickej fritéze na jednoduchú manipuláciu s vyprážaným pokrmom

Odporúčam, je to skvelý pomocník

Tefal SD 500030

Tefal SD 500030

Pridané: 23. októbra 2016

Odporúča produkt
  • Tento hrniec je super,mám ho pár rokov,neviem presne.
  • Nič.

Dá sa vypnúť,tlačítko stop,reagujem na predchádzajúcu recenziu. Keramická nádoba. Používam ho ako rúru na pečenie mäsa,bez podliatia. Ostatné v predchádzajúcej recenzi

Russell Hobbs 22740-56

• ?

spokojný

Pridané: 19. júla 2016

Odporúča produkt
  • kladne hodnotim najme rozne moznosti varenia,
  • lahke umyvanie a rozlozenie hrnca

produkt som si vybrala hlavne na zaklade doporucenia kolegyne, a nesklamal, vyuzivam ho hlavne na fritovanie, je to rychlejsie ako na panvici a pride mi to aj chutnejsie
produkt by som odporucala

Bionaire SC7500

Bionaire SC7500

Overený zákazník MALL.SK Overený zákazník

Pridané: 17. júla 2016

Zakúpený v MALL.SK

Odporúča produkt
  • cena, pouzitelnost hrnca aj na sporak, aj do rury
  • made in china

vyhoda, ak nechcete prestat pri hrncoch cele doobeda, hrniec vari za vas, mozete ist von, do prace, upratovat, venovat sa inej cinnosti.
jedlo je chutne, napr.gulas

CrockPot SCCPBPP 605

CrockPot SCCPBPP 605

Overený zákazník HEJ.sk Overený zákazník

Pridané: 5. mája 2016

Zakúpený v HEJ.sk

• jednoznačne pre zaneprázdnených ľudí, ktorí však chcú mať teplé domáce jedlo na stole
  • jednoduché, pohodlné požívanie aj pre netechnikov ako som ja
  • jedlo chutné a zdravo uvarené bez tuku
  • najdôležitejšie: jedlo varí hrniec nie Vy!
  • odpadol čas strávený pri sporáku
  • má časovač , ktorý udržiava teplotu do vypnutia
  • nič

Nikdy v živote by ma nenapadlo kupovať ďalšiu ,,rárohu,, do kuchyne, ale v nemenovanej relácii práve skúšali tento hrniec... Víkendy nechcem tráviť v kuchyni, a preto som sa ho rozhodla vyskúšať. Priznám, že som pochybovala o kvalite konečného jedla, ale bola som úprimne prekvapená. Jedlo sa uvarilo BEZO mňa..ak nerátam 10 min na prípravu surovín a zapnutie hrnca. Ráno som ho zapla a utekala do lesa aj so psíkom a deťmi. Keď sme sa vrátili domov, čakal nás hotový obed. Skvelé!!! Chuťovo super, bez tuku. Odporúčam pre každého kto sa chce venovať rodine, svojmu hobby a nie sporáku! Som rada, že som si vybrala drahšiu variantu, misq môže ako do umývačky, tak aj do rúry na dopečenie. Super je aj časovač a udržiavanie teplého jedla, kým si nespomeniete, resp. nevrátite z výletu..:)) Túto investíciu neľutujem.

Pridané: 2. apríla 2016

• doplnění
  • koukám, že robot smazal odkazy... dají se najít, pokud zadáte "tefal rk"... a "multicooker moulinex".
  • viz předchozí

super hrnec

Pridané: 2. apríla 2016

Odporúča produkt
  • na to, že část musí tvořit elektroniku, poměrně malý tvar a nízká váha (oproti například konkurenčnímu Philipsu se stejným objemem a dalším obrům typu Concept, Go Chef a podobně, cca 2x těžším a neforemným tvarem)
  • pěkný vzhled - vzhledem uchu a barvě připomíná košíček pro červenou Karkulku :-)
  • pro lidi, co neumí vařit, musí být dobrým startem (pokud pochopí podivuhodný manuál)
  • prakticky nulová práce s čištěním - nic se nepřipaluje, takže hrnec se umyje houbičkou a jarem, oklopí - paráda.
  • manuál je jedno velké dobrodružství (pochopil například někdo, kam se zacvakává naběračka a proč?
  • návod pro vaření rýže je pro nějakého vědce
  • přijde mi, že u funkce Fry (o dalších nemluvě) trvá déle, než hrnec začne něco dělat - ale třeba jsem jen netrpělivá
  • nejvíc mi pobavilo, že někde v návodu na internetu jsem četla, že hrnec má objem 5 litrů (nádoba je na 1,8 litru). Že by tvůrce manuálu měl na mysli povrch? :-)
  • někde píšou 8 funkcí, na krabici 12 - ono je to víceméně jedno, těch funkcí tam až tolik není, víceméně jde o přednastavené teploty a délku vaření
  • nemůžu se nikde stoprocentně dočíst, zda se při FRY dá fritovat v oleji - nicméně fritované stejně nejíme - máme Tefal actifry, a pravděpodobnost, že frituji o dovolené, je asi taková, jako informace o atomovém výbuchu v Peci pod Sněžkou.

Tento "hrnečku vař" jsem si koupila hlavně na dovolenou, resp. jako rezervu strčenou do kufru auta, když by v místě byla odpudivá restaurace. Jak to vypadá, budu ho ale používat občas i při vaření na zahrádce :-) kuchyň je kuchyň, ale tohle je jakýsi slušně dobrý standard, který nezabere moc místa a ani moc nežere.

Určitě doporučuji. Pozor na prodejce - například Elektroword ho prodává asi za 3000 Kč. Makro 2600, Alza 1999. Někdo tu psal, že ho koupil i za méně. Chce to využít Heuréku :-)

Pro pobavení: existuje zahraniční video, kde shodný hrnec stejného tvaru, barvy, nese značku Moulinex.
Jelikož se pohybuji v oblasti výrobců a distributorů, nic mi nepřekvapí a předpokládám, že stejně jako x dalších výrobků vyrábějí někde v montovně pro určitého klienta - a toto se jim buď vymklo, nebo nějaký designer střelil svůj výrobek hned 2x.
Posuďte sami:
TEFAL:
MOULINEX:
Pokud toto čte někdy i PR od Tefalu, docela by mi zajímalo, jakou odpověď si vymyslí. No, docela mu to nezávidím.

Nic nemění na tom, že výrobek doporučuji pro jeho vzhled, funkčnost i praktičnost všem, kdo něco podobného hledají. Můj tip: pánové - kupte to jako dárek svým slečnám a paním, které rádi vaří.

Overený zákazník edsi.sk Overený zákazník

Pridané: 17. marca 2016

Zakúpený v edsi.sk

Odporúča produkt
  • Výborne sa v ňom pripravujú dusené mäsá, polievky a guláše.
  • Vhodný na prípravu mäsových paštét.

Odporúčam každému. Šetrí čas a energiu. Zatiaľ kým hrniec varí, môžete sa venovať rodine, alebo domácim prácam.

Katarína Katarína

Pridané: 15. marca 2016

• Výborný.
  • Zatiaľ som spokojná.

Veľmi dobre sa v ňom pripravujú dusené mäsá, polievky a guláše. Ideálny na konfitovanie mäsa. Odporúčam.

PANASONIC SR-TMX530WXE

PANASONIC SR-TMX530WXE

Overený zákazník BONUSKO Overený zákazník

Pridané: 11. marca 2016

Zakúpený v BONUSKO

Odporúča produkt
  • splnil všetko, čo som očakával

Super, len aby sa dožil dlhého veku

Overený zákazník Shoppie.sk Overený zákazník

Pridané: 25. februára 2016